Henüz yorum yapılmamış

Peynirli ve Fındıklı Küçük Ekmek

 

Malzemeler

Yarım su bardağı oda sıcaklığında tereyağ
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
Yarım su bardağı yulaf ezmesi
Yarım su bardağı dövülmüş fındık
1 su bardağı tam buğday unu
1 çay kaşığı karbonat
Yarım çay kaşığı anason

Malzemeleri iyice yoğurup ceviz büyüklüğünde toplar yapın üstünü ıslatılmış bir çay bardağının altı le yassılaştırın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 20-25 dakika pişirin.

Tarifte bir de deniz tuzu ve kırmızı biber de vardı ancak küçüklere yapınca onları eklemedim. Kendinize yapıyorsanız eklersiniz ..

Kaynak : Tijen İnaltong

Yorum bırak

%d blogcu bunu beğendi: