Henüz yorum yapılmamış

Dhamada bostan 2023 bölüm 1

Şimdi bütün oğlaklar beni onaylar. Di mi ?

Büyük bir heyecanla Çanakkale’de bu yaz bahçesinin tohumlarını saksılara annemle ektik. Ne kadar çeÅŸidimiz varsa. Dedim ki hepsini rengârenk görmek istiyorum bu sene. E artık toprakta 5. Senem, aşırı profesyonel hissediyorum kendimi 🤣🤣evet güldüm burada. Çünkü toprak doÄŸa öyle bir ÅŸey deÄŸil! Hayat da bu kadar emin olacak bir ÅŸey deÄŸil! Fakat ben çok eminim ki bütün elimdeki tohumları fide yapmak için topraÄŸa verdim! Hani olmaz belki diye ayırmadan çünkü aşırı eminim!

Hava hep soğuk gitti, tohumlar geç filizlendi, toprağa verme süresi anca geldi derken Alpay hepsini #bozcaada ya getirip kıştan hazır olan toprağına fideleri verdi. Yani bayaa da var çeşit çeşit kavun kabak domates renk renk biber patlıcan çeşit çeşit fasulye bamya mısır çoğu benim 4. Yıl tohumlarım, ata tohumu, yerli tohum, emeğim, sabrım, sevgim yani gerçekten karşılığı yok benim için. Hani #priceless 😊
Seçim derken hava ısınmadı derken ben adaya gelemedim derken Alpay kamplara gitti geldi derken bostan bahçe ot içinde kaldı/kalmış. Tabii ki uzaktan olmuyor işler bunu biliyoruz. Hatta bir hafta sonu geldiğimde Gülgün gördü ve işin zor fena olmuş dedi.
Hikaye sonra devam edecek. Çünkü ilk moral bozukluğu burada başlıyor. 1 günde 30 metreden 30 sıra fide tek başına çapalanamaz.
Şimdi elimde şu patlıcanları görüyoruz ya , işte çay koyup baştan başlamak bizim işimiz olduğundandır hep.

Åžimdi biraz yemek vakti sonra devam edecek hikaye.

PaylaÅŸ :=)

Yorum bırak